Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Τα Ξενόγλωσσα Σπουδαστήρια Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά ενσωματώνουν στο πρόγραμμά τους ένα πρωτοποριακό σύστημα μελέτης για Μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού και τους Γονείς τους, ώστε το διάβασμα στο σπίτι να αποτελεί αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία, ξεκούραστα και χωρίς γκρίνιες.

alfa-me-tono2

loginnowclubefl

To @' βοηθά το παιδί σας να πετύχει στο σχολείο και στη ζωή

Το Alfa me to tono είναι ένα σύστημα μελέτης που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού όλων των τάξεων, αλλά και στους γονείς τους, οι οποίοι με ειδικά σεμινάρια μαθαίνουν πως μαθαίνει πιο εύκολα το παιδί τους, ώστε να μπορούν και να το βοηθήσουν με πρακτικούς τρόπους, όσο και να του ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση για ανεξάρτητο επιτυχημένο διάβασμα στο σπίτι.

Το σύστημα μελέτης Άλφα με τόνο, αναγνωρίζει σε κάθε παιδί ότι είναι έξυπνο αλλά με το δικό του μοναδικό τρόπο, γι' αυτό με απλά τεστ εντοπίζεται ο μαθησιακός τύπος κάθε παιδιού (με ποιον τρόπο δηλ. αποτυπώνει και μαθαίνει καλύτερα, ώστε να γίνεται αποδοτικό) και σας προτείνουμε τεχνικές μελέτης ώστε να ανταποκρίνεται στα μαθήματά του εύκολα κι ευχάριστα, χωρίς να ταλαιπωρείται ώρες άσκοπα.

 

@' για όλα τα μαθήματα

  • Γλώσσα
  • Ιστορία
  • Γεωγραφία
  • Μαθηματικά
  • Φυσική
  • Αγγλικά

@΄ Online

Με το Online Άλφα με τόνο, ο μαθητής κάνει ασκήσεις online στα μαθήματα της ημέρας και αξιολογεί την προσπάθεια που έχει κάνει.

 

2018 03 22 145414