Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

clubefl2

loginnowclubefl

Το φροντιστήριο Ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά καινοτομεί με πρωτοπόρες μεθόδους νέας παιδαγωγικής αντίληψης κι ενσωματώνει στη διδακτική της σύγχρονες τεχνολογίες, βελτιστοποιώντας την ευκολία και την κατανόηση της ξένης γλώσσας για τους μαθητές, με μέσα που τους είναι ευχάριστα και οικεία.

Το πρόγραμμα αγγλικών ClubEFL είναι ένα τεχνολογικό εργαλείο που βοηθάει τους μαθητές να επικοινωνούν με μεγάλη άνεση τη γλώσσα, με τρόπους ιδιαίτερα ελκυστικούς, ενθουσιάζοντάς τους.

Οι σπουδαστές μέσω του ClubEFL κάνουν τις εργασίες τους στον υπολογιστή σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, επικοινωνούν με άλλους συμμαθητές τους και βρίσκονται διαρκώς σε επικοινωνία με τους καθηγητές τους για να λύνουν τις απορίες τους. Μέσω ειδικών ασκήσεων ενσωματώνει τα αγγλικά στην καθημερινότητά τους, αναπτύσσοντας όλες τις ικανότητές τους στη γλώσσα με άριστα αποτελέσματα απόδοσης.

clubefl55Ταυτόχρονα οι καθηγητές βλέπουν τις επιδόσεις τους και συνεργάζονται με εύκολο, οικείο και ευχάριστο για τους μαθητές τρόπο, ώστε να βελτιώνουν, να βαθμολογούν και να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το επίπεδό τους, για να αριστεύσουν στις εξετάσεις.

Το ClubEFL παρέχει περισσότερες από 20.000 δραστηριότητες και προσφέρει με εντυπωσιακό τρόπο τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν οι σπουδαστές είτε στο χώρο του κέντρου Λίλιαν Γιαννιού με την υποστήριξη των καθηγητών, είτε από τον υπολογιστή του σπιτιού τους τις ώρες που ο μαθητής επιλέγει χωρίς να πιέζεται χρονικά.


Τι προσφέρει στο σπουδαστή το ClubEFL ώστε να αριστεύσει

  • Μαθαίνει μέσω υπολογιστή, ένα μέσο επικοινωνίας που αγαπά και δεν το βαριέται.

  • Δημιουργεί πάνω από 20.000 δικές τους δραστηριότητες και τις μοιράζεται με τους συμμαθητές του online στην τάξη ή στο σπίτι.

  • Παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες εκπαιδευτικά βιβλία.

  • Χρησιμοποιεί συνέχεια ήχο και εικόνα που βοηθούν στην κατανόηση με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο.

  • Έχει καθημερινή επαφή με μεγάλα ειδησεογραφικά αγγλικά site κι ανακαλύπτει ενδιαφέροντα θέματα.

  • Μπορεί να δημιουργήσει το δικό του blog ή να συμμετέχει σε κάποιο κοινό.

  • Οι καθηγητές στέλνουν εργασίες και test στα παιδιά και τα διορθώνουν online ώστε να είναι μαθητές και γονείς άμεσα ενημερωμένοι.

  • Οι καθηγητές έχουν οποιαδήποτε στιγμή της μέρας επικοινωνία με το μαθητή, είτε με προσωπικά μηνύματα είτε ομαδικά με την τάξη, ώστε να στηρίζουν και να συνεργάζονται αποτελεσματικά.

  • Ο μαθητής έχει συνεχή επαφή με τη γλώσσα και η τάξη προάγεται σε χώρο γνώσης με τον χρόνο να γίνεται σύμμαχος στην αποδοτικότερη διδασκαλία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες του μοναδικού προγράμματος ClubEFL που βοηθά τον μαθητή να αριστεύει στην αγγλική γλώσσα προσφέροντας πολλαπλά οφέλη, με εξάσκηση τις ώρες και τις μέρες που έχει ελεύθερο χρόνο, χωρίς διαρκή πίεση και μετακινήσεις.

 

2018 03 22 145414