Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

keycert1Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λίλιαν Γιαννιού είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του KeyCert στα σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής εκπαιδεύει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες στην πληροφορική και πιστοποιεί δεκάδες υποψηφίους κάθε χρόνο με ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%.

Τα πιστοποιητικά πληροφορικής που απονέμει είναι αναγνωρισμένα διεθνώς, τόσο για χρήση στο Δημόσιο τομέα και τον ΑΣΕΠ, όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.

Οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές μας έχουν δημιουργήσει ταχύτητα κι αποτελεσματικά προγράμματα για ενήλικες που χρειάζονται άμεσα την πιστοποίηση, ώστε να είναι δεδομένη η επιτυχία σε χρόνους που απαιτούν οι ανάγκες του κάθε υποψήφιου.

 

Τι είναι το πιστοποιητικό πληροφορικής KeyCERT

Το KeyCERT είναι το Ελληνικό πιστοποιητικό γνώσεων πληροφορικής και δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ, που έχει τη σφραγίδα του Ελληνικού κράτους, αναγνωρίζεται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και διεθνώς, έχει την έγκριση του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (πρώην OEEK), αποτελεί «διαβατήριο» για το ΑΣΕΠ και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αγοράς Εργασίας αποτελώντας ένα διεθνώς αποδεκτό επαγγελματικό προσόν!

Kid ITΤο Kέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λίλιαν Γιαννιού είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του KeyCert. Στα σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής που διαθέτει, εκπαιδεύει μαθητές εισάγοντάς τους στο μαγικό κόσμο των υπολογιστών και πιστοποιεί τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν με αναγνωρισμένα διπλώματα πληροφορικής.

Key CERT KID IT είναι το πιστοποιητικό, που εξοικειώνει τα παιδιά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εξάπτει τη φαντασία τους και προκαλεί τη δημιουργικότητά τους.

egxeiridiaΤο Key CERT KID IT είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά 7 έως 12 ετών και απευθύνεται σε μαθητές του Δημοτικού σχολείου ανεξάρτητα από το τι γνωρίζουν μέχρι τώρα για τους Η/Υ.

Περιλαμβάνει (3) ετήσια επίπεδα. Η αξιολόγηση και πιστοποίηση των γνώσεων που αποκτώνται γίνεται συνολικά στο τέλος κάθε χρονιάς όπου ο μαθητής αποκτά το αντίστοιχο πιστοποιητικό πληροφορικής KeyCERT.

2018 03 22 145414