Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Τα Ιταλικά είναι μια υπέροχη εύηχη κι εύκολη γλώσσα που αγαπούν πολύ οι σπουδαστές, μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί κάποιος να αποκτήσει όλα τα επίσημα διπλώματα των αντίστοιχων επιπέδων της αγγλικής γλώσσας, ενισχύοντας το βιογραφικό τους με ένα σπουδαίο γλωσσικό εφόδιο.

parli-italianoΣε μόλις δύο χρόνια το επίπεδο γνώσης είναι άριστο και ο μαθητής είναι ικανός να χειρίζεται εξαιρετικά το λεξιλόγιο σε προφορικό και γραπτό λόγο, αποκτώντας πιστοποιήσεις Γ1/Γ2.

Τα Ιταλικά είναι μια από τις κυρίαρχες γλώσσες στην Ευρώπη. Η εκμάθησή τους αποτελεί εισιτήριο για σπουδές στο εξωτερικό και αποτελούν ασύγκριτο πλεονέκτημα για εύρεση εργασίας.

Το κέντρο ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά, πρωτοπορεί προφέροντας υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα για την ιταλική γλώσσα, από έμπειρους καθηγητές πτυχιούχους πανεπιστημίων, ώστε τα μαθήματα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα.

italika-peiraias1Ενσωματώνοντας στο σύστημα της διδασκαλίας Ιταλικών νέες τεχνολογίες και καινοτόμες παιδαγωγικές διαδικασίες, η εκμάθηση της γλώσσας προσαρμόζεται και ταυτίζεται σταδιακά με την καθημερινότητα των μαθητών, χωρίς τη βαρετή προσέγγιση, όπως την ξέρουμε δεκαετίες τώρα.

Ένα πλήρες οπτικοακουστικό διδακτικό σύστημα που βοηθάει το σπουδαστή να προσεγγίσει την Ιταλική κουλτούρα, να γνωρίσει τον πολιτισμό της χώρας και να εμπεδώσει εύκολα τα χαρακτηριστικά της γλώσσας, προετοιμάζοντάς τον κατάλληλα τόσο για την επιτυχία του στις εξετάσεις, όσο και για την ουσιαστική εκμάθηση και χρήση της στην καθημερινότητά της.

 

Διπλώματα Ιταλικής γλώσσας

  • Elementare
  • Intermedio
  • Medio
  • Superiore
  • C.E.L.I. 1,2,3,4 - Univ. Perugia

 

2018 03 22 145414