Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Kid ITΤο Kέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λίλιαν Γιαννιού είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του KeyCert. Στα σύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής που διαθέτει, εκπαιδεύει μαθητές εισάγοντάς τους στο μαγικό κόσμο των υπολογιστών και πιστοποιεί τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτούν με αναγνωρισμένα διπλώματα πληροφορικής.

Key CERT KID IT είναι το πιστοποιητικό, που εξοικειώνει τα παιδιά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εξάπτει τη φαντασία τους και προκαλεί τη δημιουργικότητά τους.

egxeiridiaΤο Key CERT KID IT είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά 7 έως 12 ετών και απευθύνεται σε μαθητές του Δημοτικού σχολείου ανεξάρτητα από το τι γνωρίζουν μέχρι τώρα για τους Η/Υ.

Περιλαμβάνει (3) ετήσια επίπεδα. Η αξιολόγηση και πιστοποίηση των γνώσεων που αποκτώνται γίνεται συνολικά στο τέλος κάθε χρονιάς όπου ο μαθητής αποκτά το αντίστοιχο πιστοποιητικό πληροφορικής KeyCERT.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων και η καθημερινή απόδοση του μαθητή αναγράφονται στο ατομικό του Log-Book, το οποίο δίνεται με την εγγραφή του σε κάθε επίπεδο και είναι υποχρεωτικό για την απόκτηση κάθε ενός από τα πιστοποιητικά που ακολουθούν.

 

KeyCERT KID IT Preliminary (για παιδιά Β΄ & Γ΄ Δημοτικού)

Το πιστοποιητικό KeyCERT KID IT Preliminary εισάγει τα παιδιά σε ένα νέο μαγικό κόσμο, τον κόσμο των Υπολογιστών. Η παρουσίαση των δυνατοτήτων, οι πρώτες μορφές ενασχόλησης με τους Η/Υ, τα παιχνίδια και οι ασκήσεις, συνθέτουν ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές.

 

KeyCERT KID IT Intermediate (για παιδιά Δ΄ Δημοτικού)

Το KeyCERT KID IT Intermediate εισάγει τα παιδιά στα λειτουργικά συστήματα και τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται περισσότερο για τις εργασίες του σχολείου και για την ψυχαγωγία στο σπίτι. Επίσης γίνεται μια εισαγωγή στον κόσμο των δικτύων των υπολογιστών αλλά και του Internet με έμφαση στην ασφαλή χρήση του.

 

KeyCERT KID IT Lower (για παιδιά Ε΄ Δημοτικού)

Στο KeyCERT KID IT Lower τα παιδιά μαθαίνουν τις προχωρημένες λειτουργίες των προγραμμάτων αυτοματισμού γραφείου και τις εφαρμογές Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης διδάσκονται τις βασικές αρχές της αρχιτεκτονικής Η/Υ αλλά και το πώς να δημιουργούν και να επεξεργάζονται τα πολυμέσα (φωτογραφίες, video, ήχους, μουσική κ.λπ.).

2018 03 22 145414