Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Αγγλικά Ενηλίκων

Προσφορές - Νέα

Projects μαθητών

Σε ποια ηλικία μπορεί το παιδί μου να ξεκινήσει μια ξένη γλώσσα;

kids44Η Α’ Δημοτικού είναι ιδανική ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί μαθήματα στα Νηπιακά τμήματα Αγγλικών Pre – junior. Δεν θεωρείται πλέον νωρίς το να ξεκινάει τα Αγγλικά ένα παιδί σε αυτή την ηλικία. Στο Σπουδαστήριό μας θα βρείτε οργανωμένα τμήματα με συγκεκριμένο σύστημα και μεθοδολογία που ταιριάζει στα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Μη φοβάστε ότι θα κουραστούν, τα τμήματα δεν έχουν διάβασμα και γράψιμο. Γίνονται με διαδραστικό πίνακα, έχουν πολύ θεατρικό παιχνίδι και τραγούδι και πολλές άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.

Να γράψω το παιδί μου σε κέντρο ξένων γλωσσών ή να του κάνω ιδιαίτερα στο σπίτι;

kids22Στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς οι γονείς έχουν το δίλλημα αυτό. Για να πάρετε την σωστή απόφαση σας παραθέτουμε τα υπέρ και τα κατά των ιδιαιτέρων μαθημάτων.


Πλεονεκτήματα

  • • Δίνουν την ευκαιρία σ' ένα γρήγορο, ταλαντούχο κι επιμελή μαθητή να προχωρήσει γρήγορα.

  • • Δίνουν τη δυνατότητα σ' ένα αδύναμο μαθητή να βαδίσει μα τους δικούς του ρυθμούς.

  • • Εξοικονομείται χρόνος από τις μετακινήσεις.

Για ποιο λόγο το παιδί μου να δώσει εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος γλωσσομάθειας χαμηλότερο του Lower (επίπεδο Β2);

kids33Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε στα παιδία ευκαιρίες να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και μετά να επιβραβεύουμε τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους. Γιατί αυτές οι εμπειρίες επιτυχίας είναι που βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν υψηλή αυτοεκτίμηση. Γι' αυτό η αξιολόγηση πρέπει να γίνεται συχνά και από νωρίς.

Γενικότερα, οι εξετάσεις του Europalso Quality Testing, τα PET, KET, Cambridge κ.ά. έχουν σαν σκοπό να αξιολογήσουν όχι μόνο τους μαθητές αλλά και την αποτελεσματικότητα όσων εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία.

2018 03 22 145414