Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

 

Τι σημαίνει το όνομα «Λίλιαν Γιαννιού»;

lilian• Είναι το όνομα που συνδέεται άμεσα με την ξενόγλωσση εκπαίδευση στην περιοχή του Πειραιά από το 1986.

• Είναι ο χώρος που δίδαξε χιλιάδες σπουδαστές, είτε από τα πρώτα τους βήματα στα θρανία, είτε ως ενήλικες επαγγελματίες που ήθελαν παραπάνω εφόδια για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

• Είναι το σπουδαστήριο που εξακολουθεί να διδάσκει με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό τις γλώσσες του κόσμου και τις γλώσσες της πληροφορικής.

Τα ξενόγλωσσα σπουδαστήρια Λίλιαν Γιαννιού εδρεύουν στον Πειραιά, ιδρύθηκαν από την Λίλιαν Γιαννιού και λειτουργούν για περισσότερα από 25 χρόνια, μετατρέποντας την επιτυχία στις ξένες γλώσσες συνώνυμο του ονόματός τους.

kids99Για τη Λίλιαν Γιαννιού και τους καταξιωμένους συνεργάτες της, οι ξένες γλώσσες δεν είναι απλή εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Είναι η μετάδοση της κουλτούρας και του πολιτισμού μιας άλλης χώρας και η ανάπτυξη ενός διευρυμένου τρόπου σκέψης, ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν ευχάριστα και να εξελίσσουν την προσωπικότητάς τους με διαπολιτισμικές βάσεις και όπλο τους τη αληθινή γνώση.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά εκπαιδεύει μαθητές σε κάθε ηλικία. Από νήπια 4 ετών μέχρι και ενήλικες κάθε ηλικίας.

 

Αγγλικά

  • english-lilianΝήπια 4 έως 7 ετών: Περιλαμβάνει τις τάξεις Baby junior (νήπια 4-5 ετών) και Pre junior (νήπια 5-7 ετών).
    Play & Learn. Ειδικά πρωτοποριακά τμήματα για παιδιά του νηπιαγωγείου και της Α' δημοτικού, όπου τα παιδιά μαθαίνουν βιωματικά την ξένη γλώσσα μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι, το role play και άλλες δημιουργικές κι ευχάριστες δραστηριότητες.
  • Παιδιά και έφηβοι έως 16 ετών: Περιλαμβάνει τις τάξεις Α’ & Β’ junior, Α’, Β’ & C’ Senior, D’ & E' Class, και LowerΦοίτηση στο κλασσικό πρόγραμμα σπουδών ή συντόμευση των επιπέδων σε ειδικά ταχύρρυθμα τμήματα.

2018 03 22 145414