Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά εκπαιδεύει μαθητές σε κάθε ηλικία. Από νήπια 4 ετών μέχρι και ενήλικες κάθε ηλικίας.

 

Αγγλικά

  • english-lilianΝήπια 4 έως 7 ετών: Περιλαμβάνει τις τάξεις Baby junior (νήπια 4-5 ετών) και Pre junior (νήπια 5-7 ετών).
    Play & Learn. Ειδικά πρωτοποριακά τμήματα για παιδιά του νηπιαγωγείου και της Α' δημοτικού, όπου τα παιδιά μαθαίνουν βιωματικά την ξένη γλώσσα μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι, το role play και άλλες δημιουργικές κι ευχάριστες δραστηριότητες.
  • Παιδιά και έφηβοι έως 16 ετών: Περιλαμβάνει τις τάξεις Α’ & Β’ junior, Α’, Β’ & C’ Senior, D’ & E' Class, και LowerΦοίτηση στο κλασσικό πρόγραμμα σπουδών ή συντόμευση των επιπέδων σε ειδικά ταχύρρυθμα τμήματα.
  • Φοιτητές 17 έως 25 ετών: Φοίτηση σε μικρά group με ταχύρρυθμα προγράμματα για την γρήγορη απόκτηση πτυχίων για τις πτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές.
  • Ενήλικες 26 έως 96 ετών(!): Για «φρεσκάρισμα» των γνώσεών τους, ξεκίνημα από το μηδέν ή πιστοποίηση των γνώσεών τους για επαγγελματική χρήση.

 

Άλλες Ξένες Γλώσσες

Και για οποιαδήποτε άλλη ξένη γλώσσα το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα διαμορφώνεται αντίστοιχα για κάθε ηλικία, με τάξεις για τα παιδιά ή ταχύρρυθμα μαθήματα για απόκτηση πιστοποιήσεων και διπλωμάτων για τους ενήλικες.

 

Πληροφορική

Και στην Πληροφορική το φροντιστήριο Ξένων γλωσσών και Πληροφορικής Γιαννιού Λίλιαν απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα σπουδών, τόσο για τους μαθητές, όσο για τους ενήλικες. Πραγματοποιούνται ταχύρρυθμοι κύκλοι για απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων πληροφορικής ή και ατομικά μαθήματα.

 

 

2018 03 22 145414