Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Χρήση Τεχνολογικών Πολυμέσων

gianniou45Οι νέες τεχνολογίες αποτελούν για το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λίλιαν Γιαννιού το εργαλείο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευχάριστη και δημιουργική εκμάθηση της ξένης γλώσσας και της πληροφορικής, ώστε η αφομοίωσή της να γίνεται εύκολα από τους μαθητές, αφού εικόνα και ήχος αποτελούν συνδυαστικά με τον παραδοσιακό τρόπο, το καλύτερο μέσο μάθησης.

Η εκμάθηση της ξένης γλώσσας μόνο
μέσα από τα βιβλία και τα τετράδια είναι βαρετή... 
και για τους μαθητές και για τους καθηγητές!

Γι’ αυτό προσπαθούμε διαρκώς να εντάσσουμε τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τεχνολογικά εργαλεία στην διδακτικής μας μεθοδολογία, ώστε να προκαλούμε το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των μαθητών μας και ενισχύοντας παράλληλα την απόδοσή τους ώστε να αριστεύουν.

Computers, videos, slides, cds για ακουστική και προφορική εξάσκηση της γλώσσας, αποτελούν ισχυρά εργαλεία για την διδακτική πρακτική των εκπαιδευτικών μας.

 

Διαδραστικοί πίνακες

Οι διαδραστικοί πίνακες είναι ένα νέο εξαιρετικό τεχνολογικό μέσο που μέσω ήχου, εικόνας, παιχνιδιού παρουσιάζεται στους μαθητές όλο το υλικό της ύλης του. Επιτρέπει την άμεση συνεργασία με τον καθηγητή στην τάξη χωρίς την βαρετή χρήση του βιβλίου, ενθουσιάζει τα παιδιά που λαμβάνουν διαδραστικό ρόλο μάθησης και αφομοιώνουν τη γλώσσα με εύκολο κι ευχάριστο τρόπο.

 

Βιντεομαθήματα

Χρησιμοποιούμε την προβολή εκπαιδευτικών και κινηματογραφικών ταινιών με στόχο την επαφή με την αυθεντική γλώσσα, την ανάπτυξη της ομιλίας και την αφορμή για διάλογο μεταξύ συμμαθητών και καθηγητών.

 

Βιντεοσκοπήσεις

Οι βιντεοσκοπήσεις είναι ισχυρός βοηθός για την ανάπτυξη αυτοελέγχου και τη διόρθωση λαθών πριν από τις εξετάσεις.

 

Action Games και Role Playing

Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια και υποδύονται συγκεκριμένους ρόλους και χαρακτήρες που τους βοηθούν να βάζουν σε χρήση το λεξιλόγιο και τη γραμματική χωρίς να γίνεται βαρετή η απομνημόνευση της γλώσσας.

 

Ασκήσεις στο computer

Όλοι οι σπουδαστές λύνουν ευχάριστα και απλά γλωσσικές ασκήσεις στον ατομικό τους υπολογιστή και έχουν την ευκαιρία να κάνουν επαναλήψεις με γρήγορο τρόπο.

 

Δημιουργικές δραστηριότητες – Δανειστική βιβλιοθήκη

Παράλληλα ενθαρρύνεται η χρήση της ξένης γλώσσας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, όπως θεατρικές παραστάσεις, δημιουργία σχολικής εφημερίδας, συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Και πάντα, είναι ανοιχτή η δανειστική βιβλιοθήκη με αυθεντικό υλικό (παραμύθια, λογοτεχνικά βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, cds) για όλους τους σπουδαστές, για χρήση μέσα κι έξω από το σπουδαστήριο.

 

Διαλέξεις για τους Γονείς με Παιδοψυχολόγους και Παιδαγωγούς

Όσο για τους γονείς, υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με παιδοψυχολόγο και ειδικά σεμινάρια και διαλέξεις συμβουλευτικής στο χώρο μας, για να βρούμε όλοι μαζί τις καλύτερες λύσεις πάνω σε παιδαγωγικά κι εκπαιδευτικά θέματα που μας απασχολούν για τα παιδιά μας.

 

2018 03 22 145414