Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Τα ξενόγλωσσα σπουδαστήρια Λίλιαν Γιαννιού εδρεύουν στον Πειραιά, ιδρύθηκαν από την Λίλιαν Γιαννιού και λειτουργούν για περισσότερα από 25 χρόνια, μετατρέποντας την επιτυχία στις ξένες γλώσσες συνώνυμο του ονόματός τους.

kids99Για τη Λίλιαν Γιαννιού και τους καταξιωμένους συνεργάτες της, οι ξένες γλώσσες δεν είναι απλή εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Είναι η μετάδοση της κουλτούρας και του πολιτισμού μιας άλλης χώρας και η ανάπτυξη ενός διευρυμένου τρόπου σκέψης, ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν ευχάριστα και να εξελίσσουν την προσωπικότητάς τους με διαπολιτισμικές βάσεις και όπλο τους τη αληθινή γνώση.

Στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού θέτουμε καθημερινά σαν στόχο να βοηθήσουμε και να καθοδηγήσουμε κάθε σπουδαστή μας να μάθει άλλη μια γλώσσα ώστε να μην είναι πια ξένη γι' αυτόν, αλλά να αποτελεί ένα ακόμα μέσο προσωπικής επικοινωνίας κι ένα εφόδιο επαγγελματικής ανέλιξης και προόδου.

Η άριστη εκπαιδευτική μεθοδολογία, η οργάνωση κι επιμέλεια του προγράμματος σπουδών, τα αυστηρά επιλεγμένα από τη Λίλιαν Γιαννιού παιδαγωγικά και τεχνολογικά εκπαιδευτικά εργαλεία, αλλά και η αληθινή φιλική προσέγγιση των σπουδαστών εκφρασμένη σε συναισθηματική υποστήριξη, είναι τα όπλα του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών και πληροφορικής Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά για επιτυχίες που ξεπερνούν το 95% κάθε έτος.

 

Σύγχρονα εκπαιδευτικά & τεχνολογικά μέσα

Μέσα σ' ένα πρόσφατα ανακαινισμένο πολυχώρο που γίνεται πηγή έμπνευσης για τους καθηγητές και τους σπουδαστές μας, βάζουμε σε εφαρμογή τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας. agglika-peireasΘέτουμε στην υπηρεσία της εκπαίδευσης ότι πιο σύγχρονο διαθέτει αυτή τη στιγμή η τεχνολογία που δημιουργεί στους μαθητές ευχάριστη κι εύκολη μάθηση και προσφέρει άνεση και διαρκή εξάσκηση, αλλά κυρίως άμεση σύνδεση της γλώσσας με την καθημερινότητά.

Όλες οι αίθουσές μας είναι εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες, cd players, τηλεοράσεις και computers. Με τα μέσα αυτά παρέχουμε στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα, όχι μόνο να αποκτήσουν το δίπλωμά τους, αλλά να έχουν ολοκληρωμένη γνώση κι ευχέρεια στο χειρισμό της ξένης γλώσσας με προσιτές κι ευχάριστες σ' αυτούς διαδικασίες.

Η αξιοποίηση της δανειστική μας βιβλιοθήκης, η συνομιλία με ξένους καθηγητές, η δημιουργία περιοδικών και εφημερίδων, η παρακολούθηση αλλά και η συμμετοχή σε διαδραστικά παιχνίδια, ξενόγλωσσες θεατρικές παραστάσεις που οργανώνονται από το σπουδαστήριό μας, αφήνουν πίσω κάθε συμβατικό και αδιάφορο τρόπο διδασκαλίας. Προσφέρουν δε στους σπουδαστές μας νέα δημιουργικά και δυναμικά πλαίσια για να εξασκήσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες.

 

Κορυφαίοι εκπαιδευτικοί

Εξειδικευμένοι καθηγητές πανεπιστημιακού επιπέδου, εκπαιδευτικοί με όλη τη σημασία της λέξης, ενημερώνονται διαρκώς και προσφέρουν την εμπειρία τους για να μεταδώσουν αποτελεσματικά τη γνώση τους, χτίζοντας σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης και με τους σπουδαστές κάθε ηλικίας, αλλά και με τους γονείς τους.

256 diplomaΗ σαφήνεια, η συνέπεια, ο χρονικός προγραμματισμός της διδακτέας ύλης και της απόκτησης κάποιου διπλώματος, η τακτική ενημέρωση των γονέων με τηλεφωνικά ή γραπτά μηνύματα και με προσωπικές συναντήσεις, είναι μερικά ακόμα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διέπουν τον τρόπο λειτουργίας του σπουδαστηρίου μας.

Τα Φροντιστήρια ξένων γλωσσών και πληροφορικής Λίλιαν Γιαννιού ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες σπουδαστές και γονείς για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να μεταδίδουμε γνώση και αγάπη στους μαθητές μας με το ίδιο πάθος που εδώ και τόσα χρόνια μας διέπει.

 

2018 03 22 145414