Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

 

Γιατί να επιλέξω τα Ξενόγλωσσα Σπουδαστήρια Λίλιαν Γιαννιού;

 • Γιατί είναι ένα πρωτοποριακό, σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών Κέντρο ξένων γλωσσών και πληροφορικής στον Πειραιά, με πολύχρονη εμπειρία και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Πάνω από το 95% των σπουδαστών μας αποκτά επίσημα διπλώματα όλων των γλωσσών κάθε χρόνο!

 • Γιατί νοιαζόμαστε και αντιμετωπίζουμε τον κάθε σπουδαστή μας σαν μια ξεχωριστή οντότητα, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του, τις πολλαπλές του νοημοσύνες, τις προσωπικές του ανάγκες, τον μαθησιακό του τύπο και την ψυχολογία του.

 • Γιατί όλο το διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού είναι σε διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση μέσω σεμιναρίων, πάνω στις νέες μεθόδους διδασκαλίας σε ότι αφορά το παιδί, τον έφηβο και τη δια βίου μάθηση των ενηλίκων.

 • Γιατί δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια όσον αφορά την διδασκαλία, την ενθάρρυνση και παρότρυνση στη καθημερινή χρήση της ξένης γλώσσας, στην προσέγγιση του κάθε ατόμου βάσει του δικού του μαθησιακού τύπου και στην αξιοποίηση και ανάδειξη όλων των ικανοτήτων και δυνατοτήτων του. 

 

Ποιοι διδάσκουν στο κέντρο ξένων γλωσσών;

 • Εξειδικευμένοι καθηγητές πανεπιστημιακού επιπέδου.

 • Εκπαιδευτικοί με όλη τη σημασία της λέξης.

 • Άνθρωποι με εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και της παιδαγωγικής, με ολοκληρωμένη γνώση του αντικειμένου τους και με την ικανότητα να μεταδίδουν αυτή τη γνώση στους σπουδαστές τους ξεκάθαρα και αποτελεσματικά.

 • Εκπαιδευτικοί που χτίζουν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης και με τους σπουδαστές κάθε ηλικίας αλλά και με τους γονείς τους.

 

Πού γίνονται τα μαθήματα;

Σε έναν νέο πολυχώρο - πηγή έμπνευσης. Σε ένα κτίριο σύγχρονο, πλήρως ανακαινισμένο κι εξοπλισμένο. Με στοιχεία μοντέρνας αισθητικής και «έξυπνης» αρχιτεκτονικής, που κάνει όλους τους χώρους πιο άνετους και πιο λειτουργικούς. Το ιδανικό περιβάλλον για εκπαιδευτικές δραστηριότητες και με δανειστική βιβλιοθήκη για χρήση μέσα κι έξω από το σπουδαστήριο.

 

Μπορώ να σχεδιάσω εγώ το πρόγραμμα που με βολεύει στις ώρες που θέλω;

Αν είστε ενήλικας σπουδαστής μπορείτε. Το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να προσαρμοστεί στα ωράρια σας, στους στόχους και στις ανάγκες σας. Πείτε μας ποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας σας είναι απαραίτητο και αποκτήστε το, από το μηδέν, μέσα σε 14 μήνες. Η έναρξη τμημάτων ενηλίκων γίνεται κάθε 2 μήνες και σας δίνεται η δυνατότητα για μαθήματα στο χώρο σας, ατομικά, ομαδικά ή μέσω e-Learning.

 

Κι όταν πλησιάζουν οι Εξετάσεις;

 • Κανένα άγχος, γιατί όλοι οι σπουδαστές είναι κατά τη διάρκεια της διδακτικής περιόδου απόλυτα προετοιμασμένοι ώστε αποτελεσματικά να εξεταστούν και να επιτύχουν.

 • Είναι η περίοδος που οι υποψήφιοι εξοικειώνονται περισσότερο με τις εξετάσεις κάνοντας πολλά mock exams, δηλαδή, ακολουθώντας ενός είδους «προσομοίωση» των εξετάσεων σε δομή, ύφος και επίπεδο. Φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα για έξτρα ώρες μελέτης με την καθοδήγηση των καθηγητών, προκειμένου να συμπληρώσουν οι μαθητές τα κενά τους και να εμπεδώσουν γραμματική και συντακτικό.

 • Παράλληλα, μοιράζονται και ειδικά φυλλάδια /βοηθήματα επανάληψης της διδακτέας ύλης, σε όλους τους σπουδαστές μας.

 

Πώς κυλάει το σχολικό έτος;

 • Από την αρχή της σχολικής χρονιάς υπάρχει σαφής και συνεπής χρονικός προγραμματισμός της διδακτέας ύλης, τον οποίο ακολουθούμε πιστά. Ήδη από τον πρώτο χρόνο διδασκαλίας μιας γλώσσας, καταφέρνουμε να επικοινωνούμε με τους μαθητές στη γλώσσα αυτή.

 • Κατά τη διάρκεια του έτους παρέχουμε δωρεάν test αξιολόγησης και mock exams, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε την πρόοδο του σπουδαστή συστηματικά και αξιόπιστα.

 • Για τους μαθητές που θέλουν extra βιωματική εξάσκηση στην προφορά των αγγλικών τους, native speakers καθηγητές παραδίδουν μαθήματα speaking με συνομιλίες πάνω σε καθημερινά κι επίκαιρα θέματα.

 • Οι γονείς ενημερώνονται τακτικά, τηλεφωνικά ή γραπτά καθώς και με προσωπικές εβδομαδιαίες συναντήσεις.

 • Επίσης, επεκτείνουμε τη σχολική χρονιά με ταχύρυθμα καλοκαιρινά προγράμματα, για όσους στοχεύουν στην απόκτηση κάποιου διπλώματος.

2018 03 22 145414