Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Το Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννού στον Πειραιά, διδάσκει Αγγλικά για κάθε ηλικία, ξεκινώντας από νήπια 4 ετών, διαβαθμίζοντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τρόπο βιωματικό που να είναι αποτελεσματικός και αποδοτικός για τους μαθητές, ώστε να προετοιμαστούν σε σύντομο οργανωμένο χρόνο για τα ανώτερα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών.

mathites-lilian-gianniouΗ Λίλιαν Γιαννιού μαζί με τους άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές και συνεργάτες της, έχουν δημιουργήσει ειδικά προγράμματα εκμάθησης αγγλικών, που βοηθούν τα παιδιά να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με τα αγγλικά, να κατανοούν και όχι να αποστηθίζουν, να αγαπούν τη νέα γλώσσα χωρίς να την φοβούνται και να ενισχύουν το ενδιαφέρον τους με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους.

Πιστοποιήσεις ενηλίκων, γρήγορα, άμεσα, με ακριβή προετοιμασία θεμάτων και γρήγορες επανεξετάσεις.

english-expert-peiraiaΤα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού προετοιμάζουν φοιτητές και ενήλικες σε ολιγομελή τμήματα για όλες τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Αγγλικών, προσαρμόζοντας κατάλληλα τα προγράμματα στις προσωπικές απαιτήσεις του κάθε σπουδαστή.

Τα Ιταλικά είναι μια υπέροχη εύηχη κι εύκολη γλώσσα που αγαπούν πολύ οι σπουδαστές, μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί κάποιος να αποκτήσει όλα τα επίσημα διπλώματα των αντίστοιχων επιπέδων της αγγλικής γλώσσας, ενισχύοντας το βιογραφικό τους με ένα σπουδαίο γλωσσικό εφόδιο.

parli-italianoΣε μόλις δύο χρόνια το επίπεδο γνώσης είναι άριστο και ο μαθητής είναι ικανός να χειρίζεται εξαιρετικά το λεξιλόγιο σε προφορικό και γραπτό λόγο, αποκτώντας πιστοποιήσεις Γ1/Γ2.

galika-lilianΤα Γαλλικά είναι η δεύτερη γλώσσα παγκοσμίως μετά τα Αγγλικά και είναι επίσημα καθιερωμένη ομιλούσα γλώσσα σε όλες τις ηπείρους. Χρησιμοποιείται διεθνώς σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους ενώ ο γαλλικός πολιτισμός έχει επιδράσεις σπουδαίους τομείς, οικονομικοπολιτικούς, τέχνες, επιστήμες, με αποκορύφωμα τη σύγχρονη κυρίαρχη θέση της Γαλλίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την επιρροή της χώρας στις πολιτικές εξελίξεις.

Η εκμάθηση γαλλικών δεν αποτελεί άλλη μία ακόμη ξένη γλώσσα στο βιογραφικό σας, αλλά πραγματική επένδυση για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

2018 03 22 145414