Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

galika-lilianΤα Γαλλικά είναι η δεύτερη γλώσσα παγκοσμίως μετά τα Αγγλικά και είναι επίσημα καθιερωμένη ομιλούσα γλώσσα σε όλες τις ηπείρους. Χρησιμοποιείται διεθνώς σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους ενώ ο γαλλικός πολιτισμός έχει επιδράσεις σπουδαίους τομείς, οικονομικοπολιτικούς, τέχνες, επιστήμες, με αποκορύφωμα τη σύγχρονη κυρίαρχη θέση της Γαλλίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την επιρροή της χώρας στις πολιτικές εξελίξεις.

Η εκμάθηση γαλλικών δεν αποτελεί άλλη μία ακόμη ξένη γλώσσα στο βιογραφικό σας, αλλά πραγματική επένδυση για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού σχεδιάσαμε με εξειδικευμένους καθηγητές ευχάριστα προγράμματα εκμάθησης γαλλικών για παιδιά και ενήλικες, με άριστα αποτελέσματα και μέγιστα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις κάθε έτος.

  • D.E.L.F. I/II
  • T.A.D
  • D.A.L.F. - Sorbonne I/II

 

Διπλώματα γαλλικών DELF/DALF

Τα διπλώματα γαλλικών DELF είναι διεθνούς φήμης κι αντιστοιχούν στα επίπεδα Β1/ Β2 του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς, ενώ τα DALF πιστοποιούν της ανώτατες γνώσης γαλλικής γλώσσας με το DALF C2 να δίνει επάρκεια διδασκαλίας της γλώσσας.

 

Διπλώματα γαλλικών SORBONNE

Τα διπλώματα γαλλικών SORBONNE χορηγούνται από το Πανεπιστήμιο SORBONNE IV του Παρισιού και πιστοποιούν γνώσεις σε επίπεδο γλώσσας ή επίπεδο λογοτεχνίας.

 

2018 03 22 145414