Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Πιστοποιήσεις ενηλίκων, γρήγορα, άμεσα, με ακριβή προετοιμασία θεμάτων και γρήγορες επανεξετάσεις.

english-expert-peiraiaΤα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού προετοιμάζουν φοιτητές και ενήλικες σε ολιγομελή τμήματα για όλες τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Αγγλικών, προσαρμόζοντας κατάλληλα τα προγράμματα στις προσωπικές απαιτήσεις του κάθε σπουδαστή.

 

Πιστοποιήσεις αγγλικών για φοιτητές & ενήλικες κάθε επιπέδου

  • Αν είστε φοιτητής, εργαζόμενος ή αναζητάτε εργασία,
  • αν χρειάζεστε την πιστοποίηση για να την καταθέσετε στην δουλειά σας ή για να υποβάλετε αίτηση σε έναν διαγωνισμό,
  • αν είστε αρχάριοι ή προχωρημένοι,
  • αν δεν ξεκινήσατε ποτέ τα Αγγλικά ή τα έχετε αφήσει σε κάποιο επίπεδο,

με άνεση, ευκολία και ταχύτητα, ελάτε στο Κέντρο Αγγλικών και λοιπών Ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού να βρούμε την ιδανική λύση για σας και να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα ακριβώς στις ανάγκες σας, ώστε να αποκλείσουμε κάθε περίπτωση αποτυχίας.

 

Αναγνωρισμένες πιστοποίησης Αγγλικών για Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα

English-lilian1Σε όλες τις πιστοποιήσεις αγγλικών γίνεται άμεση προετοιμασία των θεμάτων των εξετάσεων ώστε να είναι δεδομένη η επιτυχία, χωρίς ιδιαίτερο άγχος και κόπο, που απαιτούσαν οι κλασσικές μέθοδοι εκμάθησης. Όλα τα πιστοποιητικά είναι αναγνωρισμένα από το Δημόσιο και κατάλληλα για κατάθεση σε προκηρύξεις, για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ή αποδεικτικό γνώσης αγγλικών σε οποιοδήποτε επαγγελματικό τομέα.

Ο υποψήφιος μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τις ανάγκες, τους στόχους και τις προτεραιότητές του ποια πιστοποίηση θα παρακολουθήσει και πάντα η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια σπουδών Λίλιαν Γιαννιού με προθυμία και φιλική διάθεση θα σας καθοδηγήσει όπου χρειάζεται, για να επιλέξετε το ιδανικό για σας πρόγραμμα, ανάλογα με το επίπεδό σας και τον αντικειμενικό σας στόχο.

 

Το άγχος του ενήλικα για την επιστροφή του στο θρανίο & την επιτυχία

londonΓια τον ενήλικα οι εξετάσεις είναι πάντα μία ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία. Επιστρέφει πάλι στα θρανία και αισθάνεται πιεσμένος και φοβισμένος. Στο Κέντρο ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά θα συναντήσετε καθηγητές με φιλική διάθεση και ζεστασιά, που θα σας αποφορτίσουν και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε φιλικούς δεσμούς με τους συμμαθητές σας, κάνοντας το μάθημα μια χαλαρή, ευχάριστη κι ενδιαφέρουσα συνάντηση που θα σας ξεκουράζει αντί να σας πιέζει.

Με πολυετή διδακτική εμπειρία και άριστη επιστημονική κατάρτιση, οι συνεργάτες μας σέβονται τις προτεραιότητες ενός ενήλικου σπουδαστή και σας προετοιμάζουν για σίγουρη επιτυχία σε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις αγγλικών, ταχύτατα, οικονομικά κι αποτελεσματικά.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις διαρκώς αυξάνονται και οι εξελίξεις δημιουργούν απαιτήσεις που αν δεν έχεις τα κατάλληλα εφόδια, είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις. Η ξένη γλώσσα και η πληροφορική δεν είναι μόνο απαραίτητα σε οποιαδήποτε εργασία, αλλά θεωρούνται πλέον δεδομένα.

Είναι κρίμα να μείνεις πίσω από φόβο μήπως και δεν τα καταφέρεις!

 

Test με διεθνή αναγνώριση τόσο σε εργασιακό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

1 copy

  Μερικοί λόγοι για να επιλέξεις TOEIC:

- Διάρκεια μόνο 2 ώρες.
- Αποτελέσματα σε λιγότερο απο 10 ημέρες.
- Διεξάγεται απο φορέα με κύρος και διεθνή αναγνώριση.
- Το πιο ευέλικτο τέστ στην Ελλάδα με εβδομαδιαία διεξαγωγή  εξετάσεων.
- Ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης της Αγγλική γλώσσας με 7εκατομμύρια υποψηφίους σε όλο τον κόσμο ετησίως
- Σύγχρονο τεστ που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Έναρξη νέων τμημάτων για ενήλικες 20 Απριλίου 2015.

Τμήματα πρωινά και απογευματινά.

Για να ενημερωθείτε για όλες τις παροχές του προγράμματος καλέστε στο 2104203610-2104203619

 

2018 03 22 145414