Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας είναι ένα από τα δυνατότερα γνωστικά εφόδια που μπορεί κάποιος να προσθέσει στο βιογραφικό του και αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα για εύρεση εργασίας ή παρακολούθηση σπουδών στο εξωτερικό, αφού είναι το διαβατήριο για άριστες επαγγελματικές ευκαιρίες.

germanika-peireasΓια τα γερμανικά επικρατεί ο μύθος ότι είναι δύσκολη γλώσσα. Κι όμως δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Η γλώσσα αναπτύσσεται στην ίδια περίπου δομή με την ελληνική, έχει συγκεκριμένους κανόνες με ελάχιστες εξαιρέσεις, γένη και πτώσεις, άρθρα κλπ.

Με το εκπαιδευτικό σύστημα του φροντιστηρίου Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά, τα μαθήματα γερμανικών διδάσκονται με ευκολία και με ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπο, από εξειδικευμένους καθηγητές πανεπιστημιακού επιπέδου, ώστε ο σπουδαστής να εξοικειωθεί με τον εκπληκτικό γερμανικό πολιτισμό και να χρησιμοποιεί άριστα τη γλώσσα.

 

Διπλώματα γερμανικών

Οι σπουδαστές μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους αποκτώντας πιστοποιημένα διπλώματα, όπως:

  • Zertifikat Mittelstufe
  • Kleines
  • Grosses Sprachdiplom Goethe Institut

 

germany1Τα Γερμανικά είναι η τρίτη παγκοσμίως ομιλούμενη γλώσσα μετά τα Αγγλικά και τα Γαλλικά. Είναι επίσης η δεύτερη γλώσσα που χρησιμοποιείται διεθνώς στη βιβλιογραφία και στο Internet. Η Γερμανία είναι το επίκεντρο της Ευρώπης και μία από τις ισχυρότερες χώρες που επηρεάζουν τις οικονομικοπολιτικές εξελίξεις.

 

2018 03 22 145414