Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Τα Ισπανικά είναι μια εξαιρετικά όμορφη γλώσσα, διαρκώς ανερχόμενη σε οικονομικοπολιτικό επίπεδο αφού είναι η δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα στις ΗΠΑ και τη διδάσκουν στα σχολεία ενώ μετά τα Αγγλικά θεωρείται η δεύτερη σημαντικότερη γλώσσα του δυτικού πολιτισμού.

ispanika-peireasΗ Ισπανία είναι μία χώρα με μεγάλο πολιτισμικό πλούτο, κορυφαίοι συγγραφείς, ζωγράφοι, ποιητές, αθλητές, είναι μόνο η αρχή για να μαγευτεί κανείς και να θέλει να την εξερευνήσει. Είναι η χώρα του πάθους, του φλαμένγκο και του ταγκό ενώ τα ισπανικά είναι η επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες.

Η Ισπανική γλώσσα είναι πολύ εύκολη για τον Έλληνα, αφού ο σπουδαστής σε μόλις δύο χρόνια μπορεί να επικοινωνεί με άνεση και με το άριστα σχεδιασμένο πρόγραμμα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για να πιστοποιήσει τις γνώσεις του στο επίπεδο Β2.

Τόσο η δομή της γλώσσας και η γραμματική, όσο και η προφορά της, είναι απόλυτα προσιτές στους Έλληνες μαθητές, που πολύ γρήγορα αφομοιώνουν την Ισπανόφωνη κουλτούρα, αποκτώντας ολοκληρωμένες γνώσεις που τους επιτρέπουν να ξεχωρίσουν και να ανελιχθούν επαγγελματικά είτε επιλέξουν σπουδές στο εξωτερικό, είτε επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

Διπλώματα ισπανικών

  • Inicial Basico Medio Superior
  • Inst. Cervantes
  • Υπουργείο Παιδείας Ισπανίας

Δείτε περισσότερα...»»

 

2018 03 22 145414