Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

Το Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννού στον Πειραιά, διδάσκει Αγγλικά για κάθε ηλικία, ξεκινώντας από νήπια 4 ετών, διαβαθμίζοντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τρόπο βιωματικό που να είναι αποτελεσματικός και αποδοτικός για τους μαθητές, ώστε να προετοιμαστούν σε σύντομο οργανωμένο χρόνο για τα ανώτερα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών.

mathites-lilian-gianniouΗ Λίλιαν Γιαννιού μαζί με τους άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές και συνεργάτες της, έχουν δημιουργήσει ειδικά προγράμματα εκμάθησης αγγλικών, που βοηθούν τα παιδιά να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με τα αγγλικά, να κατανοούν και όχι να αποστηθίζουν, να αγαπούν τη νέα γλώσσα χωρίς να την φοβούνται και να ενισχύουν το ενδιαφέρον τους με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους.

Οι διαδραστικοί πίνακες, τα σύγχρονα προγράμματα εξάσκησης κι επανάληψης μέσω υπολογιστών και τα νέα οπτικοακουστικά μέσα που διαρκώς εκσυγχρονίζουμε, συντελούν στο να κάνουν οι μαθητές ένα ευχάριστο μάθημα χωρίς τις παλιές αγχωτικές κι αναχρονιστικές μεθόδους, που τους απέτρεπαν με δυσαρέσκεια από τη μάθηση της ξένης γλώσσας.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί μας έχουν νέα παιδαγωγική αντίληψη, ώστε να είναι κοντά στα παιδιά, να τα στηρίζουν συναισθηματικά στην καθημερινότητά τους και να δημιουργούν οικείες και ζεστές σχέσεις εμπιστοσύνης, ώστε παράλληλα να θεμελιώνεται σωστά και το εκπαιδευτικό τους έργο.

Αγαπάμε με πάθος τα παιδιά κι επενδύουμε στο ήθος, το συναίσθημά τους και κατόπιν στην μόρφωσή τους, γιατί θέλουμε χαμογελαστούς, αποδοτικούς μαθητές που αναπτύσσουν ολοκληρωμένη προσωπικότητα και περήφανους γονείς να καμαρώνουμε μαζί την πρόοδό τους.

 

Αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών & Εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Οι επιτυχίες στις εξετάσεις Αγγλικής γλώσσας του κέντρου ξένων γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού ξεπερνούν κάθε χρόνο το 95% με πολλαπλές δυνατότητες επιλογής μεταξύ των πιο αναγνωρισμένων παγκοσμίως πιστοποιητικών:

Οι σπουδαστές μας μπορούν να διεκδικήσουν την πιστοποίηση σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω επίπεδα και να επιλέξουν επίσης από τα αναγνωρισμένα διπλώματα αγγλικών, όπως: ESB, TIE, City & Guilds, IELTS, TOEIC κλπ.

 

Pre-junior & Junior

5070670Στις πρώτες τάξεις αγγλικών pre-Junior, οι μαθητές του νηπίου και της πρώτης δημοτικού μαθαίνουν να αγαπούν την αγγλική γλώσσα με βιωματικό σύστημα διδασκαλίας ενσωματώνοντάς την στην καθημερινότητά τους, μέσα από οπτικοακουστικά μέσα, τραγούδι, κίνηση και δημιουργικές ενασχολήσεις, χωρίς να επιβαρύνονται  με εργασίες στο σπίτι.

Στις Junior τάξεις οι μαθητές μαθαίνουν το πρώτο τους λεξιλόγιο και τις βασικές γραμματικές δομές, αναπτύσσουν σταδιακά τον προφορικό λόγο περιγράφοντας πρόσωπα, καταστάσεις και αντικείμενα που χρησιμοποιούν καθημερινά, διαβάζουν και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η ξένη γλώσσα είναι ακόμα ένας τρόπος έκφρασης κι επικοινωνίας που τον χαίρονται ιδιαίτερα.

 

Τμήματα Κορμού (Α, Β & C Senior, D & E Class, Lower, Proficiency)

Στα τμήματα κορμού το σύστημα διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας περιλαμβάνει τις κλασσικές τάξεις εκπαίδευσης, βασισμένες στον πρωτοποριακό τρόπο εκμάθησης των Σπουδαστηρίων Λίλιαν Γιαννιού, με ενταγμένες σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμες αποδοτικές μεθόδους.

Ενθαρρύνοντας τους μαθητές μας να κάνουν εξάσκηση μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες ή εύκολους κι απολαυστικούς γι’ αυτούς τρόπους (όπως οι υπολογιστές, οι διαδραστικοί πίνακες, το θεατρικό παιχνίδι, τα τραγούδια και οι ταινίες), τους δίνουμε τη δυνατότητα να λύνουν τις απορίες τους και να συνεργάζονται με συμμαθητές και καθηγητές τους, έτσι ζωντανεύει διαρκώς το ενδιαφέρον τους για τη γλώσσα, με αποτέλεσμα να έχουμε μέγιστα αποτελέσματα στην απόδοσή τους.

gianniou-mathites5Στις περισσότερες τάξεις οι σπουδαστές δίνουν εξετάσεις σε αντίστοιχα πτυχία, ώστε να εξοικειώνονται με τις διαδικασίες και να πιστοποιούν τις ικανότητές τους. Μ' αυτό τον τρόπο ικανοποιούνται και οι ίδιοι με την επίδοση και την πρόοδό τους και προσπαθούν διαρκώς για την αυτοβελτίωση και την αυτονομία τους.

Είναι σημαντικό οι σπουδαστές να προετοιμάζονται για την επιτυχία τους στις εξετάσεις χωρίς άγχος και παράλληλα να μην θεωρούν το πτυχίο αυτοσκοπό, αλλά να έχουν γερές βάσεις ώστε να είναι αποτελεσματικοί στις μελλοντικές σπουδές τους και να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας την αγγλική γλώσσα ως ένα από τα πολύτιμα εφόδιά τους.

Η ομάδα καθηγητών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο γνώσεων πανεπιστημιακού επιπέδου, την πολύχρονη διδακτικής της εμπειρία, τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευσή της σε καινοτόμες μεθόδους, τις επιτυχίες στις εξετάσεις των αγγλικών πτυχίων, αλλά πάνω από όλα για το πάθος και την αγάπη της για τους μαθητές της, των οποίων την υποστήριξη θεωρούν πρωταρχικό τους μέλημα. Γιατί αυτό σημαίνει εκπαίδευση.

 

Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών

Το παραπάνω πρόγραμμα σπουδών μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα σε ταχύρρυθμα τμήματα ώστε ο μαθητής να εξοικονομεί εκπαιδευτικό χρόνο, στις περιπτώσεις που το χρειάζεται.

 

 

2018 03 22 145414