Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

city-guilds-logoΟι πιστοποιήσεις αγγλικών City & Guilds αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στην Αγγλική γλώσσα, τόσο στο γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο.

Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και είναι πλήρως αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ σε όλα τα γνωστικά επίπεδα (Άριστη, Πολύ Καλή, Καλή και Μέτρια γνώση).

 

Ανεξάρτητες γραπτές & προφορικές εξετάσεις City & Guilds

Οι πιστοποιήσεις City & Guilds IESOL (γραπτά) και ISESOL (προφορικά) χορηγούνται από έναν παγκόσμιο φορέα µε ευρεία αναγνώριση από εργοδότες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κρατικούς φορείς.

Οι γραπτές και οι προφορικές εξετάσεις είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους. Τα αποτελέσματα της μίας εξέτασης δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της άλλης και προσφέρεται η δυνατότητα να εξεταστεί κανείς στα γραπτά και στα προφορικά σε διαφορετικές εξεταστικές περιόδους.

Οι γραπτές εξετάσεις είναι διαθέσιμες 6 φορές τον χρόνο, επομένως ο υποψήφιος μπορεί να εξεταστεί όταν πραγματικά αισθάνεται έτοιμος, ενώ στα προφορικά εξετάζεται χωρίς δεύτερο εξεταζόμενο για πιο φιλική και αποδοτική εξέταση. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται 4-6 εβδομάδες μετά από τις ημερομηνίες εξετάσεων.

 

Σεμιναριακοί κύκλοι City & Guilds στο κέντρο Λίλιαν Γιαννιού

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού στον Πειραιά, προετοιμάζει σπουδαστές στα πιστοποιητικά Αγγλικών City & Guilds με σεμινάρια ταχύρρυθμα, εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά κι έχει άριστες επιδόσεις και υψηλά ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες των πιστοποιήσεων ξένης γλώσσας και τους αντίστοιχους σεμιναριακούς κύκλους, ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

 

2018 03 22 145414