Σύνδεση

Σύνδεση στο Site μας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
  phone 210 4203610     mail or 1 info@lilianyianniou.gr

Μεγάλες προσφορές

BurlingtonΤο Burlington English είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται ΜΟΝΟ σε ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδό τους στην Αγγλική γλώσσα και που ο χρονικός περιορισμός δεν τους το επιτρέπει, αρκεί να έχουν πρόσβαση στο Internet. Είναι πρόγραμμα μικτής εκμάθησης (blended learning), που συνδυάζει διαδικτυακά μαθήματα στο σπίτι με παράλληλα μαθήματα στο δικό μας Κέντρο Ξένων Γλωσσών Λίλιαν Γιαννιού.

Στο πρόγραμμα Burlington English ο σπουδαστής έχει πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα (online). Η μοναδικότητα του προϊόντος έγκειται στο Burlington English Web Mic και την σύνδεση του (online) με βάση δεδομένων που αναγνωρίζει την φωνή του μαθητευομένου (μέσω του «έξυπνου» μικροτσίπ) που μπορεί και διορθώνει την προφορά του. Η δε χρήση του απαιτεί ελάχιστες γνώσεις χειρισμού Η/Υ και χαρακτηρίζεται από την φιλικότητά του προς τον χρήστη.

Κάντε εδώ δοκιμαστικό test και δείτε demo.

Το Belt Study System είναι ένα σύστημα επανάληψης της αγγλικής γλώσσας που βοηθάει τους μαθητές να αναπτύξουν σωστά όλες τις γλωσσικές δεξιότητες (ομιλία, γραφή, ανάγνωση, ακουστική ικανότητα).

BeltStudySystem2Η χρήση πολυμέσων (multimedia) το καθιστά ένα ελκυστικό τρόπο μελέτης και ταυτόχρονα απαραίτητο συμπλήρωμα του μαθήματος στην τάξη. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να επαναλαμβάνουν ευχάριστα τη γραμματική και το λεξιλόγιο, ενώ παράλληλα εξοικειώνονται με τη χρήση των υπολογιστών (κάτι ιδιαίτερα σημαντικό αν σκεφτεί κανείς πως όλες πλέον οι εξετάσεις Αγγλικών προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση).

Τέλος, οι μαθητές αποκτούν έναν πιο ενεργητικό ρόλο στη μαθησιακή διαδικασία, αφού δουλεύουν μόνοι τους, με το δικό τους ρυθμό και πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού.

 

Τι είναι το Belt Study System; 

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα μελέτης και επανάληψης της αγγλικής γλώσσας βασιζόμενο στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το σύστημα καλύπτει την ύλη του επιπέδου που ανήκει ο μαθητής και παράλληλα αναπτύσσει σωστά όλες τις γλωσσικές ικανότητες (ομιλία, ακουστική, ανάγνωση, γραφή).

2018 03 22 145414